VIDEON EDITOINTI

VIDEON MUOKKAAMISEN EI TARVITSE OLLA VAIKEAA

Videoeditointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Lataa videosi ja valokuvasi meille ja videotuottajamme luovat niistä ammattimaisen videon, joka voi sisältää musiikkia, tehosteita ja joka istuu yrityksesi tarpeisiin. Videoeditointityöhön kuuluu myös värinkorjaukset ja kuvanvakautukset.

Palvelumme käyttäjänä voit sujuvasti tehdä jokapäiväisistä valokuvistasi ja videoleikkeistäsi upeita tuloksia, joita voit jakaa sosiaalisessa mediassa tai verkkosivustollasi. Nyt sinun ei tarvitse edes etsiä ja ladata videon editointia varten erillistä ohjelmaa tämän toteuttamiseksi.

 

LÄHETÄ MATERIAALISI MEILLE

Lähetä videoklipit meille editoitavaksi lataamalla ne Make My Film - verkkosivustollemme. Ei ole väliä oletko kuvannut klipit puhelimella vai kameralla. Still-kuvat ja tallennettu ääni toimivat myös hyvin. Riittää, että kuvaat materiaalit ja lähetät ne meille videoeditointiin. Voit samalla myös kertoa toiveesi videon suhteen ja lähettää videoon lisättävät kuvat ja äänet. Halutessasi voimme lisätä videolle myös tekstityksen.

Kun videon editointi on valmis, lähetämme sinulle linkin videon esikatseluun. Videon editointi on mahdollista tämänkin jälkeen. Maksat videon editoinnista vasta sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lopputuotoksen. Saat valmiin ja laadukkaan videon, johon sinulla on täysi omistus ja jota voit jakaa eri kanavissasi.

 

AMMATTIMAINEN VIDEOEDITOINTI

Make My Film tekee videon editoinnista helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Pätevät elokuvantuottajamme luovat ammattimaisia videoita ja maksimoivat materiaalin. Edistyneellä videoeditoinnilla parannamme värejä, vakautamme filmit ja korjaamme äänen laadulla, jota amatöörinä on vaikea saavuttaa. Voimme myös pitää videoedtioinnin hinnat alhaisina, koska olet itse vastuussa kuvaamisesta. Lupaamme nopeat toimitukset!

Lyhyet esittelyvideot ja mainosvideot ovat tärkeässä osassa yrityksien markkinoinnissa. Videolla voit helposti ja ytimekkäästi kertoa yrityksesi palveluista tai tuotteista. Yrityksille tarjoamme myös pakettiratkaisuja materiaalin ja tuotettavien videoiden määrästä riippuen. Videoeditoinnissa huomioimme yrityksesi graafisen ilmeen, jolloin valmis video sopii yhteen yrityksesi muihin mainoksiin ja materiaaleihin.

 

Lähetä kuvaamasi materiaalit meille ja annan Make My Film ammattilaisten luoda niistä tarpeitasi vastaava laadukas ja kiinnostusta herättävä video.

 

Lähetä materiaali