VIDEON MUOKKAAMISEN EI TARVITSE OLLA VAIKEAA

Verkkovideomuokkaus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Lataa videosi ja valokuvasi meille ja videotuottajamme luovat niistä ammattimaisen videon, joka voi sisältää musiikkia, tehosteita ja joka istuu yrityksesi tarpeisiin. Editointityöhön kuuluu värinkorjaukset ja kuvanvakautukset.

Palvelumme käyttäjänä voit sujuvasti tehdä jokapäiväisistä valokuvistasi ja videoleikkeistäsi upeita tuloksia, joita voit jakaa sosiaalisessa mediassa tai verkkosivustollasi. Nyt sinun ei tarvitse edes etsiä ja ladata videonmuokkausohjelmaa tämän toteuttamiseksi.

 

LÄHETÄ MATERIAALI

Lähetä videoklipit meille lataamalla ne verkkosivustollemme. Ei ole väliä oletko kuvannut klipit puhelimella vai kameralla. Still-kuvat ja tallennettu ääni toimivat myös hyvin.

 

AMMATTIMAINEN EDITOINTI

Make My Film tekee videon editoinnista helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Pätevät elokuvantuottajamme luovat ammattimaisia ​​videoita ja maksimoivat materiaalin. Edistyneellä videonmuokkauksella parannamme värejä, vakautamme filmit ja korjaamme äänen laadulla, jota amatöörinä on vaikea saavuttaa. Voimme myös pitää hinnat alhaisina, koska olet itse vastuussa kuvaamisesta. Lupaamme nopeat toimitukset.

 

 

Lähetä materiaali