YRITYSVIDEOT - NOPEA JA HELPPO

Esittelyvideo on hauska ja tehokas tapa luoda hyvä ensivaikutelma ja esitellä yritystäsi asiakkaille ja vierailijoille. Make My Film -palvelun avulla esittelyvideo on helppoa luoda.
ja hyvin tehtynä se kertoo paljon enemmän kuin kuvat ja teksti. Kahden minuutin aikana sinulla on mahdollisuus kertoa tarinasi, esitellä upeita tuotteitasi ja kertoa yksinkertaisella tavalla, miksi potentiaalisten asiakkaiden tulisi valita sinut kilpailijoiden sijaan. Työskenteletpä julkisessa tai yksityisessä yrityksessä, video on tärkeä väline viestinnässäsi. Hyvä ja mielenkiintoinen yritysvideo luo uskottavuutta.

 

HELPPO JA NOPEA PROSESSI

Make My Film tekee prosessista helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan. Voimme pitää hinnat alhaisina, koska olet itse vastuussa kuvaamisesta.

Lähetä meille videokilppisi lataamalla ne Make My Film -sivustolle. Materiaali voi olla yhtä hyvin kännykällä tai ammattimaisella kameralla kuvattua. Still-kuvat ja tallennettu ääni toimivat myös hyvin.

 

PAKETIT YRITYKSILLE

Voimme tarjota erilaisia ​​vaihtoehtoja ja pakettiratkaisuja sen mukaan, kuinka paljon materiaalia sinulla on ja kuinka monia videoita haluat tuottaa. Lue lisää seuraavalta sivulta. Aloita napsauttamalla alla olevaa painiketta.

 

 

Lähetä videoklippisi